Alfex Round You, 5744/139

Online kunt u dit Alfex dameshorloge uit de Round You collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 5744/139 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief super goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. De tijd wordt aangeven op een zilverkleurige wijzerplaat, welke analoog wordt weergegeven. De crème lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 36 mm. gemonteerd, welke afgewerkt is met een gespsluiting. Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en andere stofdelen. Het uurwerk is voorzien van een kristallen saffierglas en is door zijn hardheid goed bestand tegen krassen, waardoor de wijzerplaat wordt beschermt. Door de vormgeving is het een tijdloos en modieus horloge, welke zowel bij een formele als informele aangelegenheid gedragen kan worden. Het horlogemerk Alfex kent zijn oorsprong in 1948, toen Ferdinand Gindraux in het Zwitsterse Lugano onder de naam Ferex SA begon met het produceren van horloges. Niet lang daarna werden de eerste horloges over de hele wereld geëxporteerd. In 1974 ging het merk verder onder de naam Alfex. Aan design werd veel belang gehecht door samen te werken met verschillende designers, waardoor Alfex maatgevend voor de horlogebranch werd.Horloges van het horlogemerk worden gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch en verguld edelstaal. Daarnaast zijn de horloges waterdicht tot 30 meter en voorzien van Zwitserse precisie-uurwerken. Het merk is Swiss Made, wat inhoudt dat de horloges met hoge kwaliteitseisen gemaakt zijn. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Alfex.Lees meer
Artikelnummer
011470124
Merk
309,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit Alfex dameshorloge uit de Round You collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 5744/139 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief super goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. De tijd wordt aangeven op een zilverkleurige wijzerplaat, welke analoog wordt weergegeven. De crème lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 36 mm. gemonteerd, welke afgewerkt is met een gespsluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en andere stofdelen. Het uurwerk is voorzien van een kristallen saffierglas en is door zijn hardheid goed bestand tegen krassen, waardoor de wijzerplaat wordt beschermt. Door de vormgeving is het een tijdloos en modieus horloge, welke zowel bij een formele als informele aangelegenheid gedragen kan worden.

Het horlogemerk Alfex kent zijn oorsprong in 1948, toen Ferdinand Gindraux in het Zwitsterse Lugano onder de naam Ferex SA begon met het produceren van horloges. Niet lang daarna werden de eerste horloges over de hele wereld geëxporteerd. In 1974 ging het merk verder onder de naam Alfex. Aan design werd veel belang gehecht door samen te werken met verschillende designers, waardoor Alfex maatgevend voor de horlogebranch werd.

Horloges van het horlogemerk worden gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch en verguld edelstaal. Daarnaast zijn de horloges waterdicht tot 30 meter en voorzien van Zwitserse precisie-uurwerken. Het merk is Swiss Made, wat inhoudt dat de horloges met hoge kwaliteitseisen gemaakt zijn. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Alfex.

Productspecificaties
Merk collectie Round You
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Alfex
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 5744/139