Alfex Watchwise, 5734/061

Dit dameshorloge van Alfex uit de Watchwise collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 5734/061 is uitgerust met een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt op een zilverkleurige wijzerplaat weergegeven middels goudkleurige wijzers en indexen. De fijngeschakelde Milanese horlogeband is aan de rechthoekige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een edelstalen vouwsluiting. Door deze sluiting zal het horloge niet zomaar van uw pols glijden. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen waterspetters en andere stofjes kan verdragen. Door het tijdloze design en de soepele horlogeband is dit Alfex horloge voor langere tijd met veel plezier te dragen.Het horlogemerk Alfex kent zijn oorsprong in 1948, toen Ferdinand Gindraux in het Zwitsterse Lugano onder de naam Ferex SA begon met het produceren van horloges. Niet lang daarna werden de eerste horloges over de hele wereld geëxporteerd. In 1974 ging het merk verder onder de naam Alfex. Aan design werd veel belang gehecht door samen te werken met verschillende designers, waardoor Alfex maatgevend voor de horlogebranch werd.Horloges van het horlogemerk worden gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch en verguld edelstaal. Daarnaast zijn de horloges waterdicht tot 30 meter en voorzien van Zwitserse precisie-uurwerken. Het merk is Swiss Made, wat inhoudt dat de horloges met hoge kwaliteitseisen gemaakt zijn. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Alfex.Lees meer
Artikelnummer
011464342
Merk
269,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Alfex uit de Watchwise collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer 5734/061 is uitgerust met een Zwitsers Quartz-uurwerk, welke gemonteerd is in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt op een zilverkleurige wijzerplaat weergegeven middels goudkleurige wijzers en indexen. De fijngeschakelde Milanese horlogeband is aan de rechthoekige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een edelstalen vouwsluiting. Door deze sluiting zal het horloge niet zomaar van uw pols glijden.

Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het horloge alleen waterspetters en andere stofjes kan verdragen. Door het tijdloze design en de soepele horlogeband is dit Alfex horloge voor langere tijd met veel plezier te dragen.

Het horlogemerk Alfex kent zijn oorsprong in 1948, toen Ferdinand Gindraux in het Zwitsterse Lugano onder de naam Ferex SA begon met het produceren van horloges. Niet lang daarna werden de eerste horloges over de hele wereld geëxporteerd. In 1974 ging het merk verder onder de naam Alfex. Aan design werd veel belang gehecht door samen te werken met verschillende designers, waardoor Alfex maatgevend voor de horlogebranch werd.

Horloges van het horlogemerk worden gemaakt van hoogwaardig, anti-allergisch en verguld edelstaal. Daarnaast zijn de horloges waterdicht tot 30 meter en voorzien van Zwitserse precisie-uurwerken. Het merk is Swiss Made, wat inhoudt dat de horloges met hoge kwaliteitseisen gemaakt zijn. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Alfex.

Productspecificaties
Merk collectie Watchwise
Kastdiameter 26,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Alfex
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 5734/061