AMS moderne newtimer met mechanisch 8-daags uurwerk, 354

Een moderne Newtimer klok van het bekende merk AMS met een mechanisch 8-daags uurwerk. De klok is voorzien van een Bim Bam slagwerk welke éénmaal op het halve uur slaat en het aantal uren op het hele uur. De vierkante geborstelde aluminium wijzerplaat met de zwarte Arabische cijfers zorgt voor een duidelijke afleesbaarheid van de klok. En de wijzerplaat is gemonteerd op een vierkante melkwit glas. De chromen slinger en de gewichten zijn gelakt waardoor deze mooi van kleur blijven. Door middel van de twee kettingen kunt u de gewichten éénmaal per week optrekken zodat het uurwerk en het slagwerk weer een week zullen lopen. Afmeting: kop: 25 x 25 cm. De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt. Lees meer
Artikelnummer
011430054
Merk
Adviesprijs
549,-
499,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een moderne Newtimer klok van het bekende merk AMS met een mechanisch 8-daags uurwerk. De klok is voorzien van een Bim Bam slagwerk welke éénmaal op het halve uur slaat en het aantal uren op het hele uur. De vierkante geborstelde aluminium wijzerplaat met de zwarte Arabische cijfers zorgt voor een duidelijke afleesbaarheid van de klok. En de wijzerplaat is gemonteerd op een vierkante melkwit glas. De chromen slinger en de gewichten zijn gelakt waardoor deze mooi van kleur blijven. Door middel van de twee kettingen kunt u de gewichten éénmaal per week optrekken zodat het uurwerk en het slagwerk weer een week zullen lopen.

Afmeting: kop: 25 x 25 cm.

De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.

Productspecificaties
Kleuren Zilverkleurig
Type mechanisme Mechanisch uurwerk, Bim bam
Afmetingen 25 x 25 cm.
Materiaal Aluminium, Chroom, Glas
Merk AMS
Garantie 2 jaar
Referentienummer 354