Bigli roségouden ketting met citroenkwarts en diamant 42 cm., 20H34RLEAVVERMP/42

Een 18 kt. roségouden collier uit de Mini Sweety collectie van het Belgische merk Bigli. Het collier is voorzien van een prachtige citroenkwarts steen met groen aventurijn en parelmoer. Tevens is het collier gezet met een diamant van 0,01 ct. in een ronde zetting. Lengte collier: 42 cm. De Mini Sweety collectie bestaat uit 49 verschillende edelstenen. De kleurrijke sieradencollectie wordt in Italië met de hand vervaardigd en alle edelstenen zijn 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Bijzonder aan deze vrolijke kleurrijke collectie is dat er nieuwe kleuren gecreëerd kunnen worden middels een oude techniek (layering à gelaagdheid). Tijdens dit proces worden edelstenen in laagjes boven elkaar gelegd. De steenslijpers zorgen dat de sieraden op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot prachtige juwelen, welke mooi gecombineerd kunnen worden met de bijpassende sieraden van Bigli. Elk sieraad wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking van Bigli. U ontvangt ook een internationaal echtheidscertificaat. Lees meer
Artikelnummer
011490394
Merk
1.480,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 18 kt. roségouden collier uit de Mini Sweety collectie van het Belgische merk Bigli. Het collier is voorzien van een prachtige citroenkwarts steen met groen aventurijn en parelmoer. Tevens is het collier gezet met een diamant van 0,01 ct. in een ronde zetting. Lengte collier: 42 cm.

De Mini Sweety collectie bestaat uit 49 verschillende edelstenen. De kleurrijke sieradencollectie wordt in Italië met de hand vervaardigd en alle edelstenen zijn 100% natuurlijk en van hoge kwaliteit. Bijzonder aan deze vrolijke kleurrijke collectie is dat er nieuwe kleuren gecreëerd kunnen worden middels een oude techniek (layering à gelaagdheid). Tijdens dit proces worden edelstenen in laagjes boven elkaar gelegd. De steenslijpers zorgen dat de sieraden op ambachtelijke wijze worden verwerkt tot prachtige juwelen, welke mooi gecombineerd kunnen worden met de bijpassende sieraden van Bigli. Elk sieraad wordt geleverd in een luxe geschenkverpakking van Bigli. U ontvangt ook een internationaal echtheidscertificaat.

Productspecificaties
Gewicht 3,50 gr.
Kleuren Rosegoud, Groen
Afmetingen Lengte collier: 42 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Bigli
Materiaal Kleur Roségoud
Edelsteen Aventurijn, Diamant, Parelmoer, Overige edelstenen
Garantie 2 jaar
Referentienummer 20H34RLEAVVERMP/42