QLOCKTWO klokken

Black Friday Sale

Ontvang een extra frontpaneel of een QLOCKTWO horloge cadeau bij aankoop van een QlOCKTWO TOUCH, CLASSIC of LARGE

Bij de aankoop van een QLOCKTWO horloge krijgt u een mooi cadeau van Rikkoert Juweliers. Wanneer u kiest voor een QLOCKTWO TOUCH of CLASSIC ontvangt u een gratis extra acryl frontpaneel cadeau. De kleuren zwart, wit, groen, blauw en rood zorgen ervoor dat u met regelmaat uw klok kunt voorzien van een andere wijzerplaat. Uiteraard kunt u uw voorkeur aangeven voor de taal die u wenst te ontvangen.


Heeft u een schitterende wand vrij in huis of uw kantoor, dan is de QLOCKTWO LARGE met een maat van 90 x 90 cm. een mooie eyecatcher voor op de wand. De RUST of VINTAGE COPPER zijn bijvoorbeeld zeer spraakmakende exemplaren. Nog mooier, u krijgt er een QLOCKTWO horloge gratis bij cadeau. Zo heeft u de tijd in woorden iedere dag bij u op de pols.


Gratis bezorging door heel Nederland en België. Dat is een service die wij u als Rikkoert Juweliers bieden. Wij komen naast alle mechanische klokken de QLOCKTWO CLASSIC of LARGE gratis bij u thuis bezorgen indien gewenst. Een volledige installatiekit is bijgevoegd, maar indien gewenst komen wij bij u langs. U bepaalt de plek en wij verzorgen de rest. Bestel een mooie klok en ontvang een mooi cadeau gratis.

Filteren
Geen producten gevonden voor deze selectie.