Blush witgouden ring met zirkonia, 1155WZI/54

Een 14 kt. witgouden ring met een ronde facet geslepen zirkonia gezet in een vierpotige chatonzetting. Aan weerszijden is de ring voorzien van vijf zirkonia's in een railzetting. De ring uit de Blush Jewels collectie is hoogglans afgewerkt. De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels.Afmetingen: breedte: 2,8 mm., diameter: 4 mm. Ringmaat: 54. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt ontvangen. Lees meer
Artikelnummer
011471553
Merk
429,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. witgouden ring met een ronde facet geslepen zirkonia gezet in een vierpotige chatonzetting. Aan weerszijden is de ring voorzien van vijf zirkonia's in een railzetting. De ring uit de Blush Jewels collectie is hoogglans afgewerkt.

De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels.

Afmetingen: breedte: 2,8 mm., diameter: 4 mm.

Ringmaat: 54. In het opmerkingenveld kunt u aangeven in welke maat u de ring wilt ontvangen.

Productspecificaties
Gewicht 2,70 gr.
Kleuren Witgoud
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Blush
Materiaal Kleur Witgoud
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 1155WZI/54