Blush geelgouden ketting met staafjes, 3121YGO

Een 14 kt. geelgouden ankerketting uit de collectie van het merk Blush Jewels welke is voorzien van drie rechthoekige hoogglans afgewerkte staafjes in verschillende lengtes. Deze ketting 3121YGO heeft een moderne uitstraling en is verfijnd uitgevoerd. De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels. Afmetingen: hanger: 7,4 x 3,6 mm., lengte: 45 cm. Lees meer
Artikelnummer
011499603
Merk
219,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. geelgouden ankerketting uit de collectie van het merk Blush Jewels welke is voorzien van drie rechthoekige hoogglans afgewerkte staafjes in verschillende lengtes. Deze ketting 3121YGO heeft een moderne uitstraling en is verfijnd uitgevoerd.

De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels.

Afmetingen: hanger: 7,4 x 3,6 mm., lengte: 45 cm.

Productspecificaties
Gewicht 1,20 gr.
Lengte ketting 45 cm.
Afmetingen 7,4 x 3,6 mm.
Materiaal Goud
Merk Blush
Materiaal Kleur Geelgoud
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3121YGO