Blush witgouden oorringen met zirkonia, 7269WZI

Een paar 14 kt. witgouden oorringen welke aan de voorzijde zijn gezet met ronde facet geslepen zirkonia's in een railzetting. De oorringen zijn uitgevoerd met een scharnierend mechaniek, waardoor de oorringen eenvoudig in het oor aan te brengen zijn. De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels. Afmetingen: diameter: 11,3 mm. Lees meer
Artikelnummer
011499600
Merk
209,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar 14 kt. witgouden oorringen welke aan de voorzijde zijn gezet met ronde facet geslepen zirkonia's in een railzetting. De oorringen zijn uitgevoerd met een scharnierend mechaniek, waardoor de oorringen eenvoudig in het oor aan te brengen zijn.

De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels.

Afmetingen: diameter: 11,3 mm.

Productspecificaties
Gewicht 0,50 gr.
Kleuren Witgoud
Afmetingen Diameter: 11,3 mm.
Materiaal Goud
Merk Blush
Materiaal Kleur Witgoud
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 7269WZI