Boccia bicolor vergulde/titanium armband 20 cm., 03039-02

Maak je outfit compleet met een bicolor titanium armband opgebouwd uit ruitvormige schakels, welke afwisselend goudkleurig zijn afgewerkt. De goudkleurige schakels zijn hoogglans en de titanium schakels zijn mat afgewerkt. Bijpassend bij de armband is ook een ketting verkrijgbaar. De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Afmetingen: lengte: 20 cm. Lees meer
Artikelnummer
011498600
Merk
119,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Maak je outfit compleet met een bicolor titanium armband opgebouwd uit ruitvormige schakels, welke afwisselend goudkleurig zijn afgewerkt. De goudkleurige schakels zijn hoogglans en de titanium schakels zijn mat afgewerkt. Bijpassend bij de armband is ook een ketting verkrijgbaar.

De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges.

Afmetingen: lengte: 20 cm.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Lengte armband 20 cm.
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Afmetingen Lengte: 20 cm.
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Titanium, Verguld
Merk Boccia
Materiaal Kleur Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 03039-02