Boccia bicolor vergulde/titanium ketting 45 cm., 08043-02

Een bicolor titanium ketting opgebouwd uit rechthoekige schakels, welke deels goudkleurig zijn afgewerkt. De schakels zijn afwisselend mat en glanzend afgewerkt. Bijpassend bij de ketting is ook een armband verkrijbaar. De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Afmetingen: breedte: 5 mm., lengte: 45 cm. Lees meer
Artikelnummer
011498232
Merk
159,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een bicolor titanium ketting opgebouwd uit rechthoekige schakels, welke deels goudkleurig zijn afgewerkt. De schakels zijn afwisselend mat en glanzend afgewerkt. Bijpassend bij de ketting is ook een armband verkrijbaar.

De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges.

Afmetingen: breedte: 5 mm., lengte: 45 cm.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Lengte ketting 45 cm.
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Afmetingen Lengte: 45 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Titanium, Verguld
Merk Boccia
Materiaal Kleur Zilverkleurig, Geelgoud
Garantie 2 jaar
Referentienummer 08043-02