Boccia bicolor edelstalen ketting met schijfjes 45 - 51 cm., 0852-02

Maak je outfit helemaal compleet met een 2-snoers edelstalen draadspang uit de Boccia collectie. De snoeren zijn bewerkt met titanium en vergulde schijfjes, welke gedeeltelijk mat en glanzend zijn afgewerkt. De ketting is uitgevoerd met een karabijnsluiting.De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges. Afmetingen: lengte: 45 - 51 cm. Lees meer
Artikelnummer
011453470
Merk
99,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Maak je outfit helemaal compleet met een 2-snoers edelstalen draadspang uit de Boccia collectie. De snoeren zijn bewerkt met titanium en vergulde schijfjes, welke gedeeltelijk mat en glanzend zijn afgewerkt. De ketting is uitgevoerd met een karabijnsluiting.

De huidvriendelijke sieraden van Boccia Titanium zijn elegant en uniek in design. De sieraden zorgen voor een hoog draagcomfort, doordat de sieraden licht zijn in gewicht en snel de temperatuur van de huid aannemen. Boccia Titanium maakt alleen gebruik van pure materialen en is hiermee h?t merk als het gaat om titanium sieraden en horloges.

Afmetingen: lengte: 45 - 51 cm.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud
Afmetingen Lengte: 45 - 51 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Edelstaal, Titanium
Merk Boccia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 0852-02
Maak de set compleet
164,00