Boccia Titanium, 3248-01

Online is dit Titanium Boccia dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het armband-horloge met het referentienummer 3248-01 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de zwarte wijzerplaat, voorzien van kleine puntjes en streepaanduidingen bij elke uursaanduiding. De fijne titanium horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 30 mm., welke afgewerkt is met een clipsluiting.Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De kast en de band van het horloge zijn vervaardigd van titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Door de vormgeving krijgt het horloge een modieus en vrouwelijk design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia. Lees meer
Artikelnummer
011467192
Merk
129,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Titanium Boccia dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het armband-horloge met het referentienummer 3248-01 is voorzien van een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven op de zwarte wijzerplaat, voorzien van kleine puntjes en streepaanduidingen bij elke uursaanduiding. De fijne titanium horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 30 mm., welke afgewerkt is met een clipsluiting.

Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. De kast en de band van het horloge zijn vervaardigd van titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Door de vormgeving krijgt het horloge een modieus en vrouwelijk design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Titanium
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Clipsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3248-01