Boccia Titanium, 3260-02

Bestel online dit Boccia Titanium dameshorloge op onze webshop. Het armband-horloge met het referentienummer 3260-02 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast met een geelgoudkleurige lunette. Middels de prachtige zilverkleurige wijzerplaat met streepindexen is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De titanium bicolor horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 34 mm., welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden. Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit Boccia dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. Dit horloge straalt één en al vrouwelijkheid uit en zal dus met veel plezier gedragen worden.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia. Lees meer
Artikelnummer
011474295
Merk
159,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Boccia Titanium dameshorloge op onze webshop. Het armband-horloge met het referentienummer 3260-02 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast met een geelgoudkleurige lunette. Middels de prachtige zilverkleurige wijzerplaat met streepindexen is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De titanium bicolor horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 34 mm., welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit Boccia dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. Dit horloge straalt één en al vrouwelijkheid uit en zal dus met veel plezier gedragen worden.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Merk collectie Titanium
Kastdiameter 34,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Tweekleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3260-02