Boccia Titanium, 3305-01

Online is dit Titanium Boccia dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3305-01 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. Middels de zilverkleurige wijzers en indexen op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. De zilverkleurige lederen horlogeband is bevestigd aan de vierkante horlogekast, welke afgewerkt is met een titanium gespsluiting. Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk alleen waterspetters kan verdragen die vrij komen met handen wassen.. Zowel de kast als de sluiting zijn van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. De afwerking en het tijdloze design zorgt voor een horloge dat jarenlang met veel plezier gedragen kan worden.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia. Lees meer
Artikelnummer
011490370
Merk
109,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Titanium Boccia dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3305-01 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast. Middels de zilverkleurige wijzers en indexen op de zilverkleurige wijzerplaat wordt de tijd op analoge wijze weergegeven. De zilverkleurige lederen horlogeband is bevestigd aan de vierkante horlogekast, welke afgewerkt is met een titanium gespsluiting.

Het uurwerk met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk alleen waterspetters kan verdragen die vrij komen met handen wassen.. Zowel de kast als de sluiting zijn van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. De afwerking en het tijdloze design zorgt voor een horloge dat jarenlang met veel plezier gedragen kan worden.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Kast breedte 290,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3305-01