Boccia Titanium, 3325-02

Dit bicolor Boccia Titanium dameshorloge is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3325-02 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast, voorzien van een geelgouden PVD lunette. Vanaf de witte wijzerplaat met geelgoudkleurige accenten is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De bicolor titanium/geelgoud vergulde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 33 mm., welke afgewerkt is met een titanium vouwsluiting met daarop het logo van Boccia. Het uurwerk met een saffierglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Dit dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. De afwerking van dit Boccia horloge zorgt voor een stijlvolle uitstraling, welke zal schitteren om uw pols.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.Lees meer
Artikelnummer
011498198
Merk
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit bicolor Boccia Titanium dameshorloge is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3325-02 beschikt over een Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve titanium horlogekast, voorzien van een geelgouden PVD lunette. Vanaf de witte wijzerplaat met geelgoudkleurige accenten is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De bicolor titanium/geelgoud vergulde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 33 mm., welke afgewerkt is met een titanium vouwsluiting met daarop het logo van Boccia.

Het uurwerk met een saffierglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Dit dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Daarnaast is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. De afwerking van dit Boccia horloge zorgt voor een stijlvolle uitstraling, welke zal schitteren om uw pols.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Kast breedte 33,00 mm
Merk collectie Titanium
Geslacht Vrouw
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig, Geelgoud
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3325-02