Boccia Titanium, 3326-01

Online is dit Boccia Titanium dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3326-01 is voorzien van een solar uurwerk en is in een ronde titanium horlogekast geplaatst. Middels de witte wijzerplaat met een datumvenster is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De titanium geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast met een diameter van 35 mm. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting, die ervoor zorgt dat uw horloge niet zomaar van uw pols zal glijden. Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit Boccia dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Tevens is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. Het bicolor dameshorloge zorgt voor een modieus en luxe design, welke goed gecombineerd kan worden met uw outfit.Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia. Lees meer
Artikelnummer
011498239
Merk
209,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Boccia Titanium dameshorloge te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer 3326-01 is voorzien van een solar uurwerk en is in een ronde titanium horlogekast geplaatst. Middels de witte wijzerplaat met een datumvenster is de tijd te bekijken, welke analoog wordt weergegeven. De titanium geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast met een diameter van 35 mm. De horlogeband is afgewerkt met een vouwsluiting, die ervoor zorgt dat uw horloge niet zomaar van uw pols zal glijden.

Het uurwerk met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Dit Boccia dameshorloge is geheel van titanium, wat voor een hoog draagcomfort zorgt. Tevens is het licht in gewicht, huidvriendelijk en neemt het de temperatuur van de huid snel aan. Het bicolor dameshorloge zorgt voor een modieus en luxe design, welke goed gecombineerd kan worden met uw outfit.

Boccia is hét merk als het gaat om titanium horloges. Titanium horloges zijn plezierig om te dragen door het lichte gewicht en zijn gegarendeerd huidvriendelijk. De horloges met een Italiaans design hebben een hele diverse afwerking. Gevlochten en geschakelde banden, een lederen band, diverse kleurencombinaties en noem maar op. Boccia horloges zijn zowel voor vrouwen als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Boccia.

Productspecificaties
Kast breedte 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Boccia
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Titanium
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Solar
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer 3326-01