Boccia vergulde/titanium oorknoppen met diamant, 0515-01

Prachtige bicolor oorstekers van het sieradenmerk Boccia, welke in titanium zijn uitgevoerd. De oorstekers zijn deels gematteerd en deels gepolijst. De oorstekers hebben een rechthoekige vorm met een vergulde baan in het midden. In de vergulde baan zijn twee diamantjes gezet van elk 0,01 ct. De diamantjes geven een sprankelend effect aan het sieraad. Titanium is een bijzonder sterk materiaal en is bestand tegen zout, water en zweet. Het materiaal is erg licht en daardoor comfortabel te dragen. Titanium is gegarandeerd huidvriendelijk. Boccia is h?t merk als het gaat om titanium horloges en sieraden. Boccia sieraden vallen goed met elkaar te combineren. Diamant: 2 x 0,01 ct.Afmeting: 3,5 x 10 mm. Lees meer
Artikelnummer
011452971
Merk
119,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Prachtige bicolor oorstekers van het sieradenmerk Boccia, welke in titanium zijn uitgevoerd. De oorstekers zijn deels gematteerd en deels gepolijst. De oorstekers hebben een rechthoekige vorm met een vergulde baan in het midden. In de vergulde baan zijn twee diamantjes gezet van elk 0,01 ct. De diamantjes geven een sprankelend effect aan het sieraad.

Titanium is een bijzonder sterk materiaal en is bestand tegen zout, water en zweet. Het materiaal is erg licht en daardoor comfortabel te dragen. Titanium is gegarandeerd huidvriendelijk. Boccia is h?t merk als het gaat om titanium horloges en sieraden. Boccia sieraden vallen goed met elkaar te combineren.

Diamant: 2 x 0,01 ct.

Afmeting: 3,5 x 10 mm.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud, Tweekleurig
Afmetingen 3,5 x 10 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Titanium, Verguld
Merk Boccia
Garantie 2 jaar
Referentienummer 0515-01
Maak de set compleet
238,00