Buddha to Buddha Katja Refined zilveren ring, 013-17

Een zilveren Refined Katja ring uit de Buddha to Buddha collectie. Aan weerzijden is de ring voorzien van een zilveren bolletje met Katja vlechtmotief. Bijpassend bij de ring is ook een armband, ketting en oorsieraden verkrijgbaar.In 1997 ontwierp de Nederlandse Batul Loomans in samenwerking met een Balinese zilversmid zijn eerste zilveren armband, de Batul. Later ontwierp hij armbanden uit de Chain, Ben en Nathalie serie. De kern van ieder sieraad bestaat uit verschillende stukken die een chain vormen met unieke verbindingen. Vakmanschap is de kern van elke handgemaakte Buddha to Buddha sieraad. Minstens 72 uur duurt het om een sieraad gereed te maken voor jou als drager.Ringmaat: 17 Lees meer
Artikelnummer
011482716
79,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren Refined Katja ring uit de Buddha to Buddha collectie. Aan weerzijden is de ring voorzien van een zilveren bolletje met Katja vlechtmotief. Bijpassend bij de ring is ook een armband, ketting en oorsieraden verkrijgbaar.

In 1997 ontwierp de Nederlandse Batul Loomans in samenwerking met een Balinese zilversmid zijn eerste zilveren armband, de Batul. Later ontwierp hij armbanden uit de Chain, Ben en Nathalie serie. De kern van ieder sieraad bestaat uit verschillende stukken die een chain vormen met unieke verbindingen. Vakmanschap is de kern van elke handgemaakte Buddha to Buddha sieraad. Minstens 72 uur duurt het om een sieraad gereed te maken voor jou als drager.

Ringmaat: 17

Productspecificaties
Gewicht 3,80 gr.
Kleuren Zilverkleurig
Merk collectie Katja
Afmetingen Ringmaat: 17
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Buddha to Buddha
Garantie 6 maanden
Referentienummer 013-17