Buddha to Buddha Spirit Bead Mini Snowflake armband 18 cm., 189SN D

Een zilveren Spirit Bead Mini Snowflake armband opgebouwd uit lavastenen en obsidiaan kralen in combinatie vier zilveren kralen. Twee van de zilveren kralen zijn bewerkt met een gevlochten motief. De armband is uitgevoerd met een bakslot en veiligheidsachtje. In 1997 ontwierp de Nederlandse Batul Loomans in samenwerking met een Balinese zilversmid zijn eerste zilveren armband, de Batul. Later ontwierp hij armbanden uit de Chain, Ben en Nathalie serie. De kern van ieder sieraad bestaat uit verschillende stukken die een chain vormen met unieke verbindingen. Vakmanschap is de kern van elke handgemaakte Buddha to Buddha sieraad. Minstens 72 uur duurt het om een sieraad gereed te maken voor jou als drager.LET OP: het slot bevat een magneet, waardoor contact met water vermeden dient te worden. Afmetingen: breedte: 6 mm., lengte: 18 cm. Lees meer
Artikelnummer
011497622
189,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren Spirit Bead Mini Snowflake armband opgebouwd uit lavastenen en obsidiaan kralen in combinatie vier zilveren kralen. Twee van de zilveren kralen zijn bewerkt met een gevlochten motief. De armband is uitgevoerd met een bakslot en veiligheidsachtje.

In 1997 ontwierp de Nederlandse Batul Loomans in samenwerking met een Balinese zilversmid zijn eerste zilveren armband, de Batul. Later ontwierp hij armbanden uit de Chain, Ben en Nathalie serie. De kern van ieder sieraad bestaat uit verschillende stukken die een chain vormen met unieke verbindingen. Vakmanschap is de kern van elke handgemaakte Buddha to Buddha sieraad. Minstens 72 uur duurt het om een sieraad gereed te maken voor jou als drager.

LET OP: het slot bevat een magneet, waardoor contact met water vermeden dient te worden.

Afmetingen: breedte: 6 mm., lengte: 18 cm.

Productspecificaties
Gewicht 5,00 gr.
Lengte armband 18 cm.
Kleuren Zilverkleurig, Grijs, Zwart
Merk collectie Spirit
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Materiaal Zilver
Merk Buddha to Buddha
Edelsteen Overige edelstenen
Garantie 6 maanden
Referentienummer 189SN D