Casio, EF-545D-7AVEF

Dit herenhorloge van Casio is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer EF-545D-7AVEF is uitgerust met een Quartz-uurwerk en het uurwerk is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. Op de witte wijzerplaat met chronograaf is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 48 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Door deze sluiting is het horloge gemakkelijk om en af te doen.Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Het horloge is voorzien van een alarm, snooze-functie, stopwatch- en een datumfunctie, die middels een drukknop ingesteld kunnen worden. Als de automatische kalender éénmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. Het horloge is daarnaast uitgerust met een 12/24-uurs tijdweergave. Tevens is het horloge uitgevoerd met een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Door de verschillende functionaliteiten is het een mulitfunctioneel horloge, welke hierdoor met veel plezier te dragen is.De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio horloge collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen zoals titanium, staal, kunststof siliconen en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.Lees meer
Artikelnummer
011431561
Merk
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Casio is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer EF-545D-7AVEF is uitgerust met een Quartz-uurwerk en het uurwerk is gemonteerd in een edelstalen horlogekast. Op de witte wijzerplaat met chronograaf is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 48 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Door deze sluiting is het horloge gemakkelijk om en af te doen.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Het horloge is voorzien van een alarm, snooze-functie, stopwatch- en een datumfunctie, die middels een drukknop ingesteld kunnen worden. Als de automatische kalender éénmaal is ingesteld, wordt altijd de juiste datum weergegeven. Het horloge is daarnaast uitgerust met een 12/24-uurs tijdweergave. Tevens is het horloge uitgevoerd met een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Door de verschillende functionaliteiten is het een mulitfunctioneel horloge, welke hierdoor met veel plezier te dragen is.

De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio horloge collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen zoals titanium, staal, kunststof siliconen en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.

Productspecificaties
Kastdiameter 48,00 mm
Geslacht Man
Merk Casio
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Wit
Functies Alarm, Dagaanduiding, Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave), Chronograaf / Stopwatch, Tachymeter
Garantie 2 jaar
Referentienummer EF-545D-7AVEF