Casio, GW-M5610-1ER

Dit herenhorloge van Casio is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer GW-M5610-1ER beschikt over een elektronisch uurwerk. Het uurwerk is gemonteerd in een zwarte kunststof horlogekast. Middels een druk op de drukknop kan de digitale tijd verlicht worden. Zo is de tijd op elk gewenst moment van de dag te bekijken. Aan de rechthoekige horlogekast is een zwarte kunststof horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 20 ATM (200 meter), waardoor het horloge tijdens watersport en duiken om de pols kan blijven. Het schokbestendige horloge is voorzien van een multi-alarm, stopwatch- en een datumfunctie, die middels een drukknop ingesteld kunnen worden. Het horloge is daarnaast uitgerust met een 12/24-uurs tijdweergave. Door de verschillende functionaliteiten is het een mulitfunctioneel horloge, welke hierdoor met veel plezier te dragen is. Verder kan de batterij het horloge ongeveer 2 jaar van stroom voorzien.De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio horloge collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen zoals titanium, staal, kunststof siliconen en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.Lees meer
Artikelnummer
011503428
Merk
129,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Casio is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer GW-M5610-1ER beschikt over een elektronisch uurwerk. Het uurwerk is gemonteerd in een zwarte kunststof horlogekast. Middels een druk op de drukknop kan de digitale tijd verlicht worden. Zo is de tijd op elk gewenst moment van de dag te bekijken. Aan de rechthoekige horlogekast is een zwarte kunststof horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 20 ATM (200 meter), waardoor het horloge tijdens watersport en duiken om de pols kan blijven. Het schokbestendige horloge is voorzien van een multi-alarm, stopwatch- en een datumfunctie, die middels een drukknop ingesteld kunnen worden. Het horloge is daarnaast uitgerust met een 12/24-uurs tijdweergave. Door de verschillende functionaliteiten is het een mulitfunctioneel horloge, welke hierdoor met veel plezier te dragen is. Verder kan de batterij het horloge ongeveer 2 jaar van stroom voorzien.

De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio horloge collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen zoals titanium, staal, kunststof siliconen en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.

Productspecificaties
Kast breedte 43,00 mm
Merk collectie G-Shock
Geslacht Man
Merk Casio
Type horloge Digitaal
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Kunststof
Waterdichtheid 200 meter / 20 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Elektronisch
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Alarm, Datumaanduiding, Multifunctioneel, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer GW-M5610-1ER