Casio Edifice, EFR-S567D-2AVUEF

Dit Casio Edifice herenhorloge uit de Slim Line is online te bestellen via onze webshop. Het model met het referentienummer EFR-S567D-2AVUEF beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, welke in een massieve roestvrijstalen horlogekast is gemonteerd. De tijd is op analoge wijze vanaf de donkerblauwe wijzerplaat af te lezen. Delen van de wijzers en indexen hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. De edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 46 mm. bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting. Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het sportieve model voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Snelheid en intelligentie, dat is waar de Casio Edifice lijn voor staat. Deze horloges zijn één van de meest geavanceerde horloges ter wereld. Innovatieve technologie en sportieve elegantie komen bij elkaar. Een multifunctioneel horloge dus, welke met veel plezier te dragen is.De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen, zoals titanium, edelstaal, kunstof en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.Lees meer
Artikelnummer
011496508
Merk
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Casio Edifice herenhorloge uit de Slim Line is online te bestellen via onze webshop. Het model met het referentienummer EFR-S567D-2AVUEF beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, welke in een massieve roestvrijstalen horlogekast is gemonteerd. De tijd is op analoge wijze vanaf de donkerblauwe wijzerplaat af te lezen. Delen van de wijzers en indexen hebben een fluorescerend laagje en lichten in het donker op als het horloge daarvoor was blootgesteld aan een lichtbron. De edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 46 mm. bevestigd, welke voorzien is van een vouwsluiting.

Het horloge met een saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het sportieve model voorzien van een datumvenster en een chronograaf-functie, waar de seconden en minuten worden weergegeven. Snelheid en intelligentie, dat is waar de Casio Edifice lijn voor staat. Deze horloges zijn één van de meest geavanceerde horloges ter wereld. Innovatieve technologie en sportieve elegantie komen bij elkaar. Een multifunctioneel horloge dus, welke met veel plezier te dragen is.

De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen, zoals titanium, edelstaal, kunstof en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.

Productspecificaties
Gewicht 136,00 gr.
Kast breedte 46,00 mm
Merk collectie Edifice
Geslacht Man
Merk Casio
Type horloge Analoog
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer EFR-S567D-2AVUEF