Certina DS-4 Big Size, C022.610.11.031.01

Dit Certina herenhorloge uit de DS-4 Big Size collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C022.610.11.031.01 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt middels goudkleurige wijzers en indexen op een gematteerde zilverkleurige wijzerplaat weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een fijngeschakelde edelstalen band gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. De materiaalafwerking van de band, mat-glans combinatie, maakt het horloge van Certina helemaal af. Naast de tijd kan ook de datum worden afgelezen middels het datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter). De horloges uit de DS-4 Big Size collectie worden gekenmerkt door de eenvoudige en ingetogen vormgeving, maar zijn wel geproduceerd met 100% Zwitserse topkwaliteit. De vormgeving van dit Certina herenhorloge zorgt voor een retro uitstraling, welke door de soepele horlogeband met veel comfort gedragen kan worden. Daarnaast wordt de tijdloze uitstraling gecombineerd met een uurwerk dat middels het DS-concept maximaal wordt beschermt tegen krachten van buitenaf zoals water, stof en stoten. Hierdoor is de levensduur van het horloge vele malen langer en kan het horloge dag-in dag-uit zonder problemen worden gedragen.Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina. Lees meer
Artikelnummer
011457979
Merk
Special Price 344,00 Regular Price 430,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Certina herenhorloge uit de DS-4 Big Size collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C022.610.11.031.01 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. De analoge tijd wordt middels goudkleurige wijzers en indexen op een gematteerde zilverkleurige wijzerplaat weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een fijngeschakelde edelstalen band gemonteerd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. De materiaalafwerking van de band, mat-glans combinatie, maakt het horloge van Certina helemaal af.

Naast de tijd kan ook de datum worden afgelezen middels het datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter). De horloges uit de DS-4 Big Size collectie worden gekenmerkt door de eenvoudige en ingetogen vormgeving, maar zijn wel geproduceerd met 100% Zwitserse topkwaliteit. De vormgeving van dit Certina herenhorloge zorgt voor een retro uitstraling, welke door de soepele horlogeband met veel comfort gedragen kan worden. Daarnaast wordt de tijdloze uitstraling gecombineerd met een uurwerk dat middels het DS-concept maximaal wordt beschermt tegen krachten van buitenaf zoals water, stof en stoten. Hierdoor is de levensduur van het horloge vele malen langer en kan het horloge dag-in dag-uit zonder problemen worden gedragen.

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.

Productspecificaties
Merk collectie DS-4 Big Size
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer C022.610.11.031.01