Certina DS-4 Big Size , C022.610.16.051.00

Een bijzonder mooi Certina herenhorloge uit de DS-4 Big Size collectie die online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C022.610.16.051.00 is uitgevoerd met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. Op de zwarte wijzerplaat wordt de analoge tijd via zilverkleurige wijzers en indexen met fluorescerende delen weergegeven, waardoor de tijd ook in het donker optimaal te bekijken is. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint en vouwsluiting is gemonteerd aan de ronde horlogekast van dit herenmodel. Het uurwerk is voorzien van een datumvenster op de 6-uurs positie. Het horloge met een kristallen saffierglas is 10 ATM (100 meter) waterdicht en is uitgevoerd met het DS-concept dat zorgt voor een maximale bescherming van het uurwerk tegen krachten van buitenaf. De horloges uit de DS-4 collectie worden gekenmerkt door de eenvoudige en ingetogen vormgeving, maar zijn wel vervaardigd met de Zwitserse topkwaliteit. De fijne belijningen geven extra draagcomfort, waardoor u het horloge tijdens iedere gelegenheid kan dragen.Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina. Lees meer
Artikelnummer
011457983
Merk
390,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een bijzonder mooi Certina herenhorloge uit de DS-4 Big Size collectie die online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C022.610.16.051.00 is uitgevoerd met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een hoogwaardige edelstalen horlogekast. Op de zwarte wijzerplaat wordt de analoge tijd via zilverkleurige wijzers en indexen met fluorescerende delen weergegeven, waardoor de tijd ook in het donker optimaal te bekijken is. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenprint en vouwsluiting is gemonteerd aan de ronde horlogekast van dit herenmodel.

Het uurwerk is voorzien van een datumvenster op de 6-uurs positie. Het horloge met een kristallen saffierglas is 10 ATM (100 meter) waterdicht en is uitgevoerd met het DS-concept dat zorgt voor een maximale bescherming van het uurwerk tegen krachten van buitenaf. De horloges uit de DS-4 collectie worden gekenmerkt door de eenvoudige en ingetogen vormgeving, maar zijn wel vervaardigd met de Zwitserse topkwaliteit. De fijne belijningen geven extra draagcomfort, waardoor u het horloge tijdens iedere gelegenheid kan dragen.

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.

Productspecificaties
Merk collectie DS-4 Big Size
Kastdiameter 38,00 mm
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer C022.610.16.051.00