Certina DS-8, C033.851.11.057.00

Een modieus Certina herenhorloge uit de DS-8 collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C033.851.11.057.00 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. De tijd wordt op analoge wijze middels zilverkleurige wijzers en indexen weergegeven op een zwarte wijzerplaat, welke voorzien zijn van fluorescerende delen zodat de tijd tevens in het donker optimaal af te lezen is. Aan de mooi gebolde en ronde horlogekast van 41,5 mm. is een edelstalen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting met het logo van Certina. Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met een datumvenster. De waterdichtheid van het horloge is 10 ATM (100 meter) en het horloge is voorzien van een ontspiegelt saffierglas. Het horloge is voorzien van de Precidrive-technologie, waardoor het horloge van Certina van een nauwkeurig en betrouwbaar uurwerk is voorzien, aangezien in combinatie met het DS-concept het horloge tegen alle krachten van buitenaf wordt beschermd. Door de vormgeving en de functionaliteiten krijgt dit horloge een klassieke en sportieve afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden. Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.Lees meer
Artikelnummer
011496863
Merk
555,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een modieus Certina herenhorloge uit de DS-8 collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C033.851.11.057.00 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. De tijd wordt op analoge wijze middels zilverkleurige wijzers en indexen weergegeven op een zwarte wijzerplaat, welke voorzien zijn van fluorescerende delen zodat de tijd tevens in het donker optimaal af te lezen is. Aan de mooi gebolde en ronde horlogekast van 41,5 mm. is een edelstalen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een vouwsluiting met het logo van Certina.

Het uurwerk van het horloge is uitgevoerd met een datumvenster. De waterdichtheid van het horloge is 10 ATM (100 meter) en het horloge is voorzien van een ontspiegelt saffierglas. Het horloge is voorzien van de Precidrive-technologie, waardoor het horloge van Certina van een nauwkeurig en betrouwbaar uurwerk is voorzien, aangezien in combinatie met het DS-concept het horloge tegen alle krachten van buitenaf wordt beschermd. Door de vormgeving en de functionaliteiten krijgt dit horloge een klassieke en sportieve afwerking, welke met veel comfort gedragen kan worden.

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.

Productspecificaties
Kast breedte 41,50 mm
Merk collectie DS-8
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, Duikersring
Garantie 2 jaar
Referentienummer C033.851.11.057.00