Certina DS Action, C0328511104700

Dit Certina herenhorloge uit de DS Action collectie is online te bestellen op onze webshop. Het duikershorloge met het referentienummer C032.851.11.047.00 is uitgevoerd met een Zwitsers quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. Op het sportieve horloge wordt de tijd middels analoge wijze op een blauwe wijzerplaat weergegeven en door de fluorescerende accenten is de tijd ook in het donker op de juiste wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast van 41 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, voorzien van een vouwsluiting. Naast de tijd kan ook de datum worden afgelezen middels het datumvenster. Het horloge met een kristallen saffierglas is 20 ATM (200 meter) waterdicht en uitgevoerd met het DS-concept (Double Security) van Certina. Dit concept zorgt ervoor dat het uurwerk maximaal wordt beschermd tegen krachten van buitenaf zoals water, stof en het stoten van het horloge. Kenmerkend voor deze horloges is het strakke en sportieve design. De duikersring is draaibaar en geeft aan hoelang je onder water bent en wanneer je weer naar boven moet komen. In dit horloge komt de Zwitserse techniek samen met de stoere designs die kenmerkend zijn voor de duikershorloges.Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina. Lees meer
Artikelnummer
011496866
Merk
545,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Certina herenhorloge uit de DS Action collectie is online te bestellen op onze webshop. Het duikershorloge met het referentienummer C032.851.11.047.00 is uitgevoerd met een Zwitsers quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. Op het sportieve horloge wordt de tijd middels analoge wijze op een blauwe wijzerplaat weergegeven en door de fluorescerende accenten is de tijd ook in het donker op de juiste wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast van 41 mm. is een edelstalen schakelband gemonteerd, voorzien van een vouwsluiting.

Naast de tijd kan ook de datum worden afgelezen middels het datumvenster. Het horloge met een kristallen saffierglas is 20 ATM (200 meter) waterdicht en uitgevoerd met het DS-concept (Double Security) van Certina. Dit concept zorgt ervoor dat het uurwerk maximaal wordt beschermd tegen krachten van buitenaf zoals water, stof en het stoten van het horloge. Kenmerkend voor deze horloges is het strakke en sportieve design. De duikersring is draaibaar en geeft aan hoelang je onder water bent en wanneer je weer naar boven moet komen. In dit horloge komt de Zwitserse techniek samen met de stoere designs die kenmerkend zijn voor de duikershorloges.

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.

Productspecificaties
Gewicht 0,10 gr.
Kast breedte 41,00 mm
Merk collectie DS Action
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 200 meter / 20 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer C0328511104700