Certina DS Caimano Chronograph, C035.417.16.047.00

Een prachtig Certina herenhorloge uit de DS Caimano Chronograph collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C035.417.16.047.00 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. De analoge tijd wordt op een mooie blauwe wijzerplaat weergegeven en de wijzers zijn voorzien van fluorescerende delen zodat de tijd ook in het donker op gemakkelijke wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een bruine lederen horlogeband gemonteerd, afgewerkt met een gespsluiting, welke voorzien is van het Certina logo. Naast de tijd is er ook een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat geplaatst, waar met één oogopslag de datum vanaf te lezen is. Het horloge met een kristallen saffierglas is beschermd tegen de druk van 10 ATM (100 meter). Kenmerkend aan de DS Caimano collectie is de klassieke vormgeving en de subtiele afwerking die de horloges een geheel eigen karakter geven. Hierdoor krijgen de horloges een tijdloos karakter en in combinatie met de verwerkte Zwitserse techniek kunt u lang genieten van het horloge. Tijdens het dragen van het horloge hoeft u zich geen enkel moment zorgen te maken om het horloge, aangezien het wordt beschermd tegen krachten van buitenaf door het DS-concept van Certina. Dit concept beschermt het uurwerk bijvoorbeeld tegen stoten.Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina. Lees meer
Artikelnummer
011493600
Merk
550,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtig Certina herenhorloge uit de DS Caimano Chronograph collectie, welke online te bestellen is op onze webshop. Het horloge met het referentienummer C035.417.16.047.00 heeft een Zwitsers Quartz-uurwerk die in een hoogwaardige edelstalen horlogekast is vervaardigd. De analoge tijd wordt op een mooie blauwe wijzerplaat weergegeven en de wijzers zijn voorzien van fluorescerende delen zodat de tijd ook in het donker op gemakkelijke wijze af te lezen is. Aan de ronde horlogekast is een bruine lederen horlogeband gemonteerd, afgewerkt met een gespsluiting, welke voorzien is van het Certina logo.

Naast de tijd is er ook een datumvenster aan de onderzijde van de wijzerplaat geplaatst, waar met één oogopslag de datum vanaf te lezen is. Het horloge met een kristallen saffierglas is beschermd tegen de druk van 10 ATM (100 meter). Kenmerkend aan de DS Caimano collectie is de klassieke vormgeving en de subtiele afwerking die de horloges een geheel eigen karakter geven. Hierdoor krijgen de horloges een tijdloos karakter en in combinatie met de verwerkte Zwitserse techniek kunt u lang genieten van het horloge. Tijdens het dragen van het horloge hoeft u zich geen enkel moment zorgen te maken om het horloge, aangezien het wordt beschermd tegen krachten van buitenaf door het DS-concept van Certina. Dit concept beschermt het uurwerk bijvoorbeeld tegen stoten.

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina, welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina. De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina.

Productspecificaties
Kast breedte 420,00 mm
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch
Garantie 2 jaar
Referentienummer C035.417.16.047.00