Certina DS+ Kit Sport & Urban Powermatic 80, C0414071903101

Dit nieuwe en unieke DS+ Kit Sport & Urban Powermatic 80 systeem is online te bestellen op onze webshop. Met dit innovatieve systeem is het mogelijk uw eigen horloge van dag tot dag aan te passen. Dit systeem met referentienummer C041.407.19.031.01 bevat een Zwitsers automatisch topuurwerk met een gangreserve van maar liefst 80 uur, welke wordt opgewonden door middel van polsbewegingen. Het uurwerk, welke is voorzien van een witte wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers en indexen, kan gemakkelijk in twee verschillende edelstalen horlogekasten gezet worden waarvan één een volledig zilverkleurig model en de ander voorzien van een geelgoudkleurige lunette. Aan de ronde horlogekast kunnen twee verschillende horlogebanden vervaardigd worden. Een prachtige milanese edelstalen horlogeband voorzien van een vouwsluiting met het Certina logo of een bruine lederen band voorzien van een gespsluiting.Het uurwerk is voorzien van een extra groot datumvenster op de 6-positie waardoor de datum duidelijk vanaf de wijzerplaat te lezen is. Het horloge heeft een kristallen saffierglas en is 20 ATM (200 meter) waterdicht, waardoor het horloge tijdens het zwemmen kan worden omgehouden. De horloges kits uit de DS+ Powermatic 80 collectie worden gekenmerkt door het klassieke karakter met diverse bijzondere elementen, wat ook goed terug te zien is bij dit horloge van Certina . Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina , welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina . De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina . Lees meer
Artikelnummer
011507069
Merk
1.115,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit nieuwe en unieke DS+ Kit Sport & Urban Powermatic 80 systeem is online te bestellen op onze webshop.

Met dit innovatieve systeem is het mogelijk uw eigen horloge van dag tot dag aan te passen. Dit systeem met referentienummer C041.407.19.031.01 bevat een Zwitsers automatisch topuurwerk met een gangreserve van maar liefst 80 uur, welke wordt opgewonden door middel van polsbewegingen. Het uurwerk, welke is voorzien van een witte wijzerplaat met geelgoudkleurige wijzers en indexen, kan gemakkelijk in twee verschillende edelstalen horlogekasten gezet worden waarvan één een volledig zilverkleurig model en de ander voorzien van een geelgoudkleurige lunette. Aan de ronde horlogekast kunnen twee verschillende horlogebanden vervaardigd worden. Een prachtige milanese edelstalen horlogeband voorzien van een vouwsluiting met het Certina logo of een bruine lederen band voorzien van een gespsluiting.

Het uurwerk is voorzien van een extra groot datumvenster op de 6-positie waardoor de datum duidelijk vanaf de wijzerplaat te lezen is. Het horloge heeft een kristallen saffierglas en is 20 ATM (200 meter) waterdicht, waardoor het horloge tijdens het zwemmen kan worden omgehouden. De horloges kits uit de DS+ Powermatic 80 collectie worden gekenmerkt door het klassieke karakter met diverse bijzondere elementen, wat ook goed terug te zien is bij dit horloge van Certina .

Certina is in 1888 opgericht en is gevestigd in het Zwitserse Grenchen. Al 50 jaar dragen de letters 'DS' belangrijk bij aan de ijzersterke reputatie van Certina , welke volledig Swiss Made is. De letters, die staan voor Double Security, symboliseren betrouwbaarheid en kwaliteit en de innovatieve kracht van het merk wat een belangrijk element is binnen de filosofie van Certina . De DS-technologie staat garant voor de optimale bescherming van het uurwerk op het gebied van water- en stofdichtheid, schokbestendigheid en krasbestendigheid. Met de nieuwe techniek van de 'Precidrive' heeft Certina de nauwkeurigheid van de horloges nog verder weten te optimaliseren. De collectie bestaat uit een brede sportieve lijn welke is aangevuld met een krachtige klassiekere collectie voor dames en heren. De DS-podium collecties bestaan uit ultra sportieve horloge afgewisseld met geklede horloges met een specifiek karakter die uitermate geschikt zijn voor de combinatie met overhemd of pak. Daarentegen zijn de horloges als de DS-4 en de DS Caimano klassiek en de subtiele afwerking geeft de horloges een geheel eigen karakter. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Certina .

Productspecificaties
Merk collectie DS+
Geslacht Man
Merk Certina
Type horloge Analoog
Horlogeglas Saffierglas
Waterdichtheid 200 meter / 20 atm
Bandkleur Bruin, Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer C0414071903101