Clic aluminium ketting met kruislingse hanger met rode elementen 42 cm., C30R

Een prachtige hanger van het sieradenmerk Clic by Susanne. De hanger bestaat uit twee vierkante delen die kruislings in elkaar zijn verwerkt. Het sieraad is in aluminium afgewerkt en is voorzien van een gemakkelijke magnetische sluiting. De hanger wordt inclusief collier geleverd. Het sieraad is goed te combineren met de andere sieraden van de collectie. Afmeting hanger: 50 x 55 mm. Lengte collier: 42 cm. Clic by Suzanne is een Nederlands merk met stijlvolle en tijdloze design sieraden. Typerend voor het merk Clic by Suzanne is het gebruik van aluminium, de bijzondere geometrische vormen en de magnetische sluitingen welke zijn verwerkt in de ontwerpen. De gehele collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor het ook mogelijk is om maatwerk toe te passen. Lees meer
Artikelnummer
011477749
132,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtige hanger van het sieradenmerk Clic by Susanne. De hanger bestaat uit twee vierkante delen die kruislings in elkaar zijn verwerkt. Het sieraad is in aluminium afgewerkt en is voorzien van een gemakkelijke magnetische sluiting. De hanger wordt inclusief collier geleverd. Het sieraad is goed te combineren met de andere sieraden van de collectie. Afmeting hanger: 50 x 55 mm. Lengte collier: 42 cm.

Clic by Suzanne is een Nederlands merk met stijlvolle en tijdloze design sieraden. Typerend voor het merk Clic by Suzanne is het gebruik van aluminium, de bijzondere geometrische vormen en de magnetische sluitingen welke zijn verwerkt in de ontwerpen. De gehele collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor het ook mogelijk is om maatwerk toe te passen.

Productspecificaties
Kleuren Rood, Zilverkleurig
Afmetingen Hanger: 50 x 55 mm., lengte collier: 42 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Aluminium
Merk Clic by Suzanne
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Garantie 1 jaar
Referentienummer C30R
Maak de set compleet
+
+
392,00