Clic aluminium/stalen bicolor ketting + magnetisch slot 37,5 cm., C74G

Een prachtig collier met een geel/goudkleurig accent van het merk Clic by Suzanne. Een leuk kenmerk van dit collier is dat het op 2 verschillende manieren te dragen is. U kunt het collier dragen met de 2 bogen op elkaar of u kunt de 2 bogen laten kruisen. Hierdoor kunt u dit collier gemakkelijk combineren bij verschillende outfits. Clic by Suzanne is een Nederlands merk met stijlvolle en tijdloze design sieraden. Typerend voor het merk Clic by Suzanne is het gebruik van aluminium, de bijzondere geometrische vormen en de magnetische sluitingen welke zijn verwerkt in de ontwerpen. De gehele collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor het ook mogelijk is om maatwerk toe te passen.Lengte collier: 37,5 cm., breedte: 50 mm.Lees meer
Artikelnummer
011478368
149,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een prachtig collier met een geel/goudkleurig accent van het merk Clic by Suzanne. Een leuk kenmerk van dit collier is dat het op 2 verschillende manieren te dragen is. U kunt het collier dragen met de 2 bogen op elkaar of u kunt de 2 bogen laten kruisen. Hierdoor kunt u dit collier gemakkelijk combineren bij verschillende outfits.

Clic by Suzanne is een Nederlands merk met stijlvolle en tijdloze design sieraden. Typerend voor het merk Clic by Suzanne is het gebruik van aluminium, de bijzondere geometrische vormen en de magnetische sluitingen welke zijn verwerkt in de ontwerpen. De gehele collectie wordt met de hand gemaakt, waardoor het ook mogelijk is om maatwerk toe te passen.

Lengte collier: 37,5 cm., breedte: 50 mm.

Productspecificaties
Kleuren Zilverkleurig, Geelgoud, Geel
Afmetingen Lengte collier: 37,5 cm., breedte: 50 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Aluminium, Edelstaal
Merk Clic by Suzanne
Garantie 1 jaar
Referentienummer C74G
Maak de set compleet
+
Clic aluminium/stalen bicolor oorknoppen, O23G
59,00
208,00