Cloudnola Citymap wandklok met quartz-uurwerk, SKU0030-1

Een 'Citymap' wandklok met een geelgoudkleurige messing rand van het merk Cloudnola, welke is voorzien van een quartz-uurwerk. De klok is voorzien van een witte wijzerplaat waar een plattegrond van een bepaalde plaats, een bedrijfslogo, een foto, een tekst of iets anders op gedrukt kan worden. Deze afbeelding zal in het zwart/wit afgedrukt worden. Leuk om deze klok in je huis of op je werk op te hangen! Bij levering van de klok zullen er bijpassende batterijen meegeleverd worden.Deze klok is te bestellen bij een minimale afname van 4 stuks. Daarnaast kunt u de afbeelding die u op de klok gedrukt wilt hebben naar klantenservice@rikkoert.nl sturen en vervolgens zullen wij de bestelling in gang zetten.Diameter: 40 cm., breedte: 6 cm. Lees meer
Artikelnummer
011492643
88,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
5% betalingskorting, als je betaalt met iDEAL
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 'Citymap' wandklok met een geelgoudkleurige messing rand van het merk Cloudnola, welke is voorzien van een quartz-uurwerk. De klok is voorzien van een witte wijzerplaat waar een plattegrond van een bepaalde plaats, een bedrijfslogo, een foto, een tekst of iets anders op gedrukt kan worden. Deze afbeelding zal in het zwart/wit afgedrukt worden. Leuk om deze klok in je huis of op je werk op te hangen! Bij levering van de klok zullen er bijpassende batterijen meegeleverd worden.

Deze klok is te bestellen bij een minimale afname van 4 stuks. Daarnaast kunt u de afbeelding die u op de klok gedrukt wilt hebben naar klantenservice@rikkoert.nl sturen en vervolgens zullen wij de bestelling in gang zetten.

Diameter: 40 cm., breedte: 6 cm.

Productspecificaties
Afmetingen 40 x 6 cm.
Materiaal Metaal
Merk Cloudnola
Uurwerk Quartz
Wijzerplaatkleur Meerkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer SKU0030-1