Daniel Vior zilveren Hafo hanger met emaille, 765633

Een kleurrijke 'Hafo' hanger van het merk Daniel Vior, voorzien van een groene en blauwe kleuren. De hanger is perfect te combineren met de bijpassende oorknoppen en ring. De hanger wordt INCLUSIEF collier geleverd. In het hart van Barcelona worden de 925 zilveren sieraden met de hand vervaardigd door Daniel Vior. Al ruim 24 jaar ontwerpt hij prachtige kleurrijke sieraden bewerkt met emaille, edelstenen en 18 karaats gouden elementen. De creaties van Daniël Vior zijn een uitstekende combinatie van een creatief design en een hoog draagcomfort. Het emailleren van sieraden is een uiterst zorgvuldige techniek, waarvoor veel vakkennis en vaardigheid nodig is. Alle sieraden zijn voorzien van een rhodium laag en blijven langdurig glanzen. Elk sieraad wordt geleverd met een certificaat en luxe cadeauverpakking.Lengte collier: 45 cm., afmeting hanger: 23 x 52 mm.Lees meer
Artikelnummer
011487698
286,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een kleurrijke 'Hafo' hanger van het merk Daniel Vior, voorzien van een groene en blauwe kleuren. De hanger is perfect te combineren met de bijpassende oorknoppen en ring. De hanger wordt INCLUSIEF collier geleverd.

In het hart van Barcelona worden de 925 zilveren sieraden met de hand vervaardigd door Daniel Vior. Al ruim 24 jaar ontwerpt hij prachtige kleurrijke sieraden bewerkt met emaille, edelstenen en 18 karaats gouden elementen. De creaties van Daniël Vior zijn een uitstekende combinatie van een creatief design en een hoog draagcomfort. Het emailleren van sieraden is een uiterst zorgvuldige techniek, waarvoor veel vakkennis en vaardigheid nodig is. Alle sieraden zijn voorzien van een rhodium laag en blijven langdurig glanzen. Elk sieraad wordt geleverd met een certificaat en luxe cadeauverpakking.

Lengte collier: 45 cm., afmeting hanger: 23 x 52 mm.

Productspecificaties
Gewicht 10,00 gr.
Kleuren Blauw, Zilverkleurig, Groen
Afmetingen Lengte collier: 45 cm., afmeting hanger: 23 x 52 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Emaille, Zilver
Merk Daniel Vior
Garantie 2 jaar
Referentienummer 765633