Daniel Vior zilveren Lomento oorknoppen met carneool, 737200

Een paar zilveren 'Lomento' oorknoppen uit de collectie van Daniel Vior welke zijn voorzien van gematteerde bladeren waartussen carneool kogels zijn geplaatst. De kogels van carneool zijn verschillend in kleur. De zijkanten van de bladeren en de stekers zijn hoogglans afgewerkt. Bijpassend bij de oorhangers is ook een ketting en ring verkrijgbaar. Afmetingen: 21,3 x 16 mm.In het hart van Barcelona worden de 925 zilveren sieraden met de hand vervaardigd door Daniël Vior. Al ruim 24 jaar ontwerpt hij prachtige kleurrijke sieraden bewerkt met emaille, edelstenen en 18 karaats gouden elementen. De creaties van Daniël Vior zijn een uitstekende combinatie van een creatief design en een hoog draagcomfort. Het emailleren van sieraden is een uiterst zorgvuldige techniek, waarvoor veel vakkennis en vaardigheid nodig is. Alle sieraden zijn voorzien van een rhodium laag en blijven langdurig glanzen. Elk sieraad wordt geleverd met een certificaat en luxe cadeauverpakking. Lees meer
Artikelnummer
011501230
263,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar zilveren 'Lomento' oorknoppen uit de collectie van Daniel Vior welke zijn voorzien van gematteerde bladeren waartussen carneool kogels zijn geplaatst. De kogels van carneool zijn verschillend in kleur. De zijkanten van de bladeren en de stekers zijn hoogglans afgewerkt. Bijpassend bij de oorhangers is ook een ketting en ring verkrijgbaar. Afmetingen: 21,3 x 16 mm.

In het hart van Barcelona worden de 925 zilveren sieraden met de hand vervaardigd door Daniël Vior. Al ruim 24 jaar ontwerpt hij prachtige kleurrijke sieraden bewerkt met emaille, edelstenen en 18 karaats gouden elementen. De creaties van Daniël Vior zijn een uitstekende combinatie van een creatief design en een hoog draagcomfort. Het emailleren van sieraden is een uiterst zorgvuldige techniek, waarvoor veel vakkennis en vaardigheid nodig is. Alle sieraden zijn voorzien van een rhodium laag en blijven langdurig glanzen. Elk sieraad wordt geleverd met een certificaat en luxe cadeauverpakking.

Productspecificaties
Gewicht 11,40 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Oranje
Afmetingen 21,3 x 16 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Daniel Vior
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Carneool
Garantie 2 jaar
Referentienummer 737200
Maak de set compleet