Daniel Wellington Glasgow, DW00200047 (18 mm)

Bestel online uw Daniel Wellington Classic Glasgow horlogeband op onze webshop. De band met het referentienummer 0802DW/DW00200047 komt uit de Classic collectie en is bij een dames- of herenhorloge met een horlogekast van 36 mm. te dragen. De NATO-band met een edelstalen gespsluiting is vervaardigd van Nylon en is 24 cm. lang en 18 mm. breed. De blauw en witte kleur van de horlogeband zijn een verwijzing naar de Schotse vlag. De banden van Daniel Wellington zijn goed verwisselbaar, zo kunt u uw horloge aan iedere gelegenheid aanpassen.Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden. Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington. Lees meer
Artikelnummer
011460212
25,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online uw Daniel Wellington Classic Glasgow horlogeband op onze webshop. De band met het referentienummer 0802DW/DW00200047 komt uit de Classic collectie en is bij een dames- of herenhorloge met een horlogekast van 36 mm. te dragen. De NATO-band met een edelstalen gespsluiting is vervaardigd van Nylon en is 24 cm. lang en 18 mm. breed. De blauw en witte kleur van de horlogeband zijn een verwijzing naar de Schotse vlag. De banden van Daniel Wellington zijn goed verwisselbaar, zo kunt u uw horloge aan iedere gelegenheid aanpassen.

Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden.

Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington.

Productspecificaties
Merk collectie Classic
Band aanzet 18,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Daniel Wellington
Horlogeband Nylon
Bandkleur Tweekleurig
Sluiting Doornsluiting/gesp
Garantie 6 maanden
Referentienummer DW00200047 (18 mm)