Daniel Wellington Notthingham, 0408DW (20 mm)

Deze Nottingham horlogeband van Daniel Wellington uit de Classic collectie is online te bestellen in onze webshop. De driekleurige horlogeband met het referentienummer 0408DW komt uit de Classic collectie en is bij een heren- of dames horloge met een kastmaat van 40 mm. te dragen. De NATO-band is 24 cm. lang en 20 mm. breed. De zilverkleurige gespsluiting past goed bij de verdere afwerking van de horlogeband. De groen, wit en blauwe kleur van de horlogeband zijn een verwijzing naar het Britse eiland Nottingham. Net als alle andere horlogebanden van Daniel Wellington verwijzen de kleuren van de horlogebanden naar een vlag of naar een Brits eiland.Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden. Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington. Lees meer
Artikelnummer
011460024
29,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Deze Nottingham horlogeband van Daniel Wellington uit de Classic collectie is online te bestellen in onze webshop. De driekleurige horlogeband met het referentienummer 0408DW komt uit de Classic collectie en is bij een heren- of dames horloge met een kastmaat van 40 mm. te dragen. De NATO-band is 24 cm. lang en 20 mm. breed. De zilverkleurige gespsluiting past goed bij de verdere afwerking van de horlogeband. De groen, wit en blauwe kleur van de horlogeband zijn een verwijzing naar het Britse eiland Nottingham. Net als alle andere horlogebanden van Daniel Wellington verwijzen de kleuren van de horlogebanden naar een vlag of naar een Brits eiland.

Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden.

Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington.

Productspecificaties
Merk collectie Classic
Band aanzet 20,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Daniel Wellington
Horlogeband Nylon
Bandkleur Driekleurig
Sluiting Doornsluiting/gesp
Garantie 6 maanden
Referentienummer 0408DW (20 mm)