Danish Design Bogø Titanium, IQ64Q1275

Dit Danish Design Bogø herenhorloge uit de Titanium collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IQ64Q1275 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een titanium horlogekast. De tijd is vanaf de grijze wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Daarnaast is het uurwerk bij de 6-positie voorzien van een subtiel datumvenster, waar de datum vanaf te bekijken is. Aan de titanium horlogeband is een ronde horlogekast van 39 mm. gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. In combinatie met de eenvoudige afwerking is het een lust voor het oog en kan het horloge met veel plezier gedragen worden. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.Lees meer
Artikelnummer
011495957
199,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Danish Design Bogø herenhorloge uit de Titanium collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IQ64Q1275 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een titanium horlogekast. De tijd is vanaf de grijze wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Daarnaast is het uurwerk bij de 6-positie voorzien van een subtiel datumvenster, waar de datum vanaf te bekijken is. Aan de titanium horlogeband is een ronde horlogekast van 39 mm. gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. In combinatie met de eenvoudige afwerking is het een lust voor het oog en kan het horloge met veel plezier gedragen worden. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Kast breedte 39,00 mm
Merk collectie Titanium
Geslacht Man
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Titanium
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Grijs
Kastkleur Grijs
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Grijs
Garantie 2 jaar
Referentienummer IQ64Q1275