Danish Design Miami Stainless Steel, IV05Q1248

Online is dit Danish Design Miami dameshorloge uit de Stainless Steel collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV05Q1248 is uitgerust met een Quartz-uurwerk. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een PVD geelgoudkleurige laag, waar op een zilverkleurige wijzerplaat de tijd bekeken kan worden. De chique Milanese horlogeband is aan de vierkante horlogekast van 26,5 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting. Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de vormgeving van het Danish Design is het een tijdloos design, waardoor het horloge voor langere tijd gedragen kan worden om de pols van menige vrouw.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.Lees meer
Artikelnummer
011495926
139,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Danish Design Miami dameshorloge uit de Stainless Steel collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV05Q1248 is uitgerust met een Quartz-uurwerk. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een PVD geelgoudkleurige laag, waar op een zilverkleurige wijzerplaat de tijd bekeken kan worden. De chique Milanese horlogeband is aan de vierkante horlogekast van 26,5 mm. bevestigd, welke afgewerkt is met een haaksluiting.

Het horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. Door de vormgeving van het Danish Design is het een tijdloos design, waardoor het horloge voor langere tijd gedragen kan worden om de pols van menige vrouw.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Kast breedte 26,50 mm
Merk collectie Stainless Steel
Geslacht Vrouw
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Geelgoud
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Edelstaal, Doublé / PVD
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer IV05Q1248