Danish Design Titanium, IV14Q199

Bestel online dit dameshorloge van Danish Design uit de Titanium collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IV14Q199 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een titanium horlogekast. De tijd is vanaf de witte wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de zwarte lederen horlogeband is een ronde horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een titanium gespsluiting. Het horloge met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermt tegen waterspetters en andere kleine stofdeeltjes. In combinatie met de afwerking van een stationsklok is het een horloge, waar de tijd op duidelijke wijze vanaf te lezen is. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Door het hoge draagcomfort is het een horloge die met veel plezier te dragen is.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design. Lees meer
Artikelnummer
011439628
99,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit dameshorloge van Danish Design uit de Titanium collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer IV14Q199 is uitgerust met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een titanium horlogekast. De tijd is vanaf de witte wijzerplaat af te lezen, welke analoog wordt weergegeven. Aan de zwarte lederen horlogeband is een ronde horlogekast gemonteerd, welke is voorzien van een titanium gespsluiting.

Het horloge met een kristallen mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermt tegen waterspetters en andere kleine stofdeeltjes. In combinatie met de afwerking van een stationsklok is het een horloge, waar de tijd op duidelijke wijze vanaf te lezen is. De kast en de gesp van het horloge zijn vervaardigd van mat titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Door het hoge draagcomfort is het een horloge die met veel plezier te dragen is.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Merk collectie Titanium
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer IV14Q199