Danish Design Titanium, IV62Q1086

Dit Danish Design dameshorloge uit de Titanium collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV62Q1086 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een titanium horlogekast. Op analoge wijze wordt de tijd op een zilverkleurige wijzerplaat met het Danish Design logo weergegeven. De bijzonder gevormde horlogeband is aan de ovale horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. De kast en de band van het horloge zijn vervaardigd van titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.Het Danish Design horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf verdragen. De vormgeving van het horloge zorgt voor een klassieke en modieuze look en kan zowel bij een informele als formele gelegenheid gedragen worden.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design. Lees meer
Artikelnummer
011456385
169,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Danish Design dameshorloge uit de Titanium collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV62Q1086 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een titanium horlogekast. Op analoge wijze wordt de tijd op een zilverkleurige wijzerplaat met het Danish Design logo weergegeven. De bijzonder gevormde horlogeband is aan de ovale horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. De kast en de band van het horloge zijn vervaardigd van titanium, waardoor het een anti-allergisch en licht horloge qua gewicht is. Het horloge is een genot om te dragen, door het hoge draagcomfort.

Het Danish Design horloge met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf verdragen. De vormgeving van het horloge zorgt voor een klassieke en modieuze look en kan zowel bij een informele als formele gelegenheid gedragen worden.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Merk collectie Titanium
Kastdiameter 35,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Titanium
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Ovaal
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer IV62Q1086