Danish Design Titanium, IQ68Q1275

Dit herenhorloge van Danish Design is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IQ68Q1275 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast. Op analoge wijze wordt middels de witte wijzers de tijd op een donker blauwe wijzerplaat weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen. Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en kan hierdoor omgehouden worden met zwemmen of douchen, mits er geen te grote temperatuursverschillen zijn. Daarnaast is het Danish Design horloge voorzien van een datumvenster, waar de datum vanaf te lezen is. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, wat zal stralen op uw pols.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.Afmeting kast: 39 mm. Lees meer
Artikelnummer
011490429
199,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Danish Design is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IQ68Q1275 is uitgerust met een Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast. Op analoge wijze wordt middels de witte wijzers de tijd op een donker blauwe wijzerplaat weergegeven. Aan de ronde horlogekast is een geschakelde edelstalen horlogeband bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het horloge met een kristallen saffierglas heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter) en kan hierdoor omgehouden worden met zwemmen of douchen, mits er geen te grote temperatuursverschillen zijn. Daarnaast is het Danish Design horloge voorzien van een datumvenster, waar de datum vanaf te lezen is. De combinatie van tijd- en datum weergave is zorgvuldig gecombineerd met een schitterend design, wat zal stralen op uw pols.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Afmeting kast: 39 mm.

Productspecificaties
Kast breedte 39,00 mm
Geslacht Man
Merk Danish Design
Type horloge Analoog
Horlogeband Titanium
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Grijs
Kastkleur Grijs
Kastmateriaal Titanium
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer IQ68Q1275