Diesel Master Chief, DZ1399

Bestel online dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Master Chief collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ1399 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een kwalitatieve edelstalen horlogekast is geplaatst. Vanaf de blauwe wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde edelstalen horlogekast is een donkerbruine lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), zodat het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster bij de 3-positie, waardoor u naast de tijd ook altijd op de hoogte bent van de juiste datum.Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel. Lees meer
Artikelnummer
011437162
Merk
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Master Chief collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ1399 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een kwalitatieve edelstalen horlogekast is geplaatst. Vanaf de blauwe wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers is de tijd op analoge wijze te bekijken. Aan de ronde edelstalen horlogekast is een donkerbruine lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.

Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 10 ATM (100 meter), zodat het uurwerk goed bestand is tegen water en andere stoffen van buitenaf. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster bij de 3-positie, waardoor u naast de tijd ook altijd op de hoogte bent van de juiste datum.

Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel.

Productspecificaties
Merk collectie Master Chief
Kastdiameter 45,00 mm
Geslacht Man
Merk Diesel
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Bruin
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Blauw
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer DZ1399