Diesel Starship, DZ1674

Bestel online dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Starship collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ1674 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers en indexen is de tijd op analoge wijze te bekijken. Door de lichtgevende indicators is de tijd op elk gewenst moment van de dag op juiste wijze af te lezen. Aan de tonneau-vormige horlogekast is een zwarte lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.Het herenmodel heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Het horloge is voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster, zodat naast de tijd ook de juiste datum te bekijken is.Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel. Lees meer
Artikelnummer
011456348
Merk
Special Price 83,40 Regular Price 139,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit herenhorloge van het merk Diesel uit de Starship collectie op onze webshop. Het model met het referentienummer DZ1674 beschikt over een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met fluorescerende delen op de wijzers en indexen is de tijd op analoge wijze te bekijken. Door de lichtgevende indicators is de tijd op elk gewenst moment van de dag op juiste wijze af te lezen. Aan de tonneau-vormige horlogekast is een zwarte lederen horlogeband gemonteerd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.

Het herenmodel heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor ermee gezwommen en gedoucht kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Het horloge is voorzien van een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een datumvenster, zodat naast de tijd ook de juiste datum te bekijken is.

Het Italiaanse horlogemerk Diesel heeft een divers aanbod van horloges. Bij het ontwerpen van de horloges heeft het merk zich gericht op stoere en casual ontwerpen. De horloges zijn stoer, groot van formaat, sportief en origineel afgewerkt. De meeste horloges zijn voor de heren, een enkele voor de dames. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Diesel.

Productspecificaties
Merk collectie Starship
Kastdiameter 47,00 mm
Geslacht Man
Merk DKNY
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Tonneau
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Datumaanduiding
Garantie 2 jaar
Referentienummer DZ1674