DKNY Pelham, NY2427

Dit dameshorloge van DKNY uit de Pelham collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer NY2427 beschikt over een Quartz-uurwerk, die in een edelstalen horlogekast is vervaardigd. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en streepindexen wordt de tijd weergegeven, welke analoog te bekijken is. De wijzerplaat is voorzien van de letters van het merk DKNY, wat voor een speciaal effect zorgt. De edelstalen horlogeband met matte en glanzende schakels is aan de rechthoekige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.Het horloge is uitgevoerd met een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Hierdoor kan het uurwerk alleen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf verdragen. De afwerking van het horloge zorgt voor een strak en modieus model, welke door het tijdloze design voor langere tijd gedragen kan worden.De horloges van het merk DKNY, wat staat voor Donna Karan New York, heeft zoals de naam al zegt zijn oorsprong in New York. Kwaliteit, creativiteit en vernieuwingen past het merk toe op de horloges. De horloges van DKNY zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de kledingstijl van vrouwen. DKNY horloges zijn meer dan alleen horloges: ze passen bij de vier kernwaarden van de kenmerkende DKNY look, minimalistisch, edgy, chique en glanzend. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van DKNY. Lees meer
Artikelnummer
011463647
Merk
Special Price 83,40 Regular Price 139,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van DKNY uit de Pelham collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer NY2427 beschikt over een Quartz-uurwerk, die in een edelstalen horlogekast is vervaardigd. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met zilverkleurige wijzers en streepindexen wordt de tijd weergegeven, welke analoog te bekijken is. De wijzerplaat is voorzien van de letters van het merk DKNY, wat voor een speciaal effect zorgt. De edelstalen horlogeband met matte en glanzende schakels is aan de rechthoekige horlogekast bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Door een simpele druk op de knop opent de vouwsluiting zich en kunt u het horloge eenvoudig afdoen.

Het horloge is uitgevoerd met een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter). Hierdoor kan het uurwerk alleen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf verdragen. De afwerking van het horloge zorgt voor een strak en modieus model, welke door het tijdloze design voor langere tijd gedragen kan worden.

De horloges van het merk DKNY, wat staat voor Donna Karan New York, heeft zoals de naam al zegt zijn oorsprong in New York. Kwaliteit, creativiteit en vernieuwingen past het merk toe op de horloges. De horloges van DKNY zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij de kledingstijl van vrouwen. DKNY horloges zijn meer dan alleen horloges: ze passen bij de vier kernwaarden van de kenmerkende DKNY look, minimalistisch, edgy, chique en glanzend. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van DKNY.

Productspecificaties
Merk collectie Pelham
Kastdiameter 37,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk DKNY
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer NY2427