Daniel Wellington Bayswater, DW00100279 (36 mm)

Dit unisex horloge van Daniel Wellington met een Bayswater horlogeband uit de Classic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer DW00100279 is uitgevoerd met een Japans Miyota Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een roségouden PVD laag. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Op een witte wijzerplaat met streepindexen wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 36 mm. is een donkerblauwe NATO-horlogeband vervaardigd, welke voorzien is van een edelstalen doornsluiting.Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters verdragen. De horlogekast is uitgevoerd met een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Kenmerkend aan de Classic collectie zijn de dunne en elegante wijzerplaten, welke in combinatie met de NATO en lederen horlogebanden perfect bij elkaar passen. De modellen uit deze collectie maken door het minimalistische en unisex design elke outfit compleet.Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden. Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington. Lees meer
Artikelnummer
011482405
139,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit unisex horloge van Daniel Wellington met een Bayswater horlogeband uit de Classic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer DW00100279 is uitgevoerd met een Japans Miyota Quartz-uurwerk en is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een roségouden PVD laag. Door het unisex design is het horloge zowel door een man als vrouw te dragen. Op een witte wijzerplaat met streepindexen wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 36 mm. is een donkerblauwe NATO-horlogeband vervaardigd, welke voorzien is van een edelstalen doornsluiting.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters verdragen. De horlogekast is uitgevoerd met een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. Kenmerkend aan de Classic collectie zijn de dunne en elegante wijzerplaten, welke in combinatie met de NATO en lederen horlogebanden perfect bij elkaar passen. De modellen uit deze collectie maken door het minimalistische en unisex design elke outfit compleet.

Achter het horlogemerk Daniel Wellington zit een bijzonder verhaal. Het begint met een reis naar de andere kant van de wereld. Daar ontmoette Filip Tysander, de oprichter van het horlogemerk een man met een onberispelijke stijl en een gevoel voor tijdloze fashion. De man droeg zijn vintage horloges het liefst met oude verweerde Nylon-bandjes. De naam van de man? Daniel Wellington! De bandjes zijn afkomstig zijn van de Britse marine, waar duikers nylon banden gebruikten over hun wetsuits en een deel horlogebanden zijn van Italiaans kalfsleer. De kleuren van de horlogebandjes verwijzen allemaal naar de Britse eilanden.

Het Zweedse horlogemerk staat voor ambitieuze maar betaalbare luxe, geïnspireerd door high-end horloges met een Quartz- uurwerk. De horloges krijgen door de afwerking een klassiek en tijdloos design en aangezien alle bandjes met elkaar verwisselbaar zijn, past een Daniel Wellington bij elke gelegenheid. Kenmerken van het horlogemerk zijn een Japans Quartz-uurwerk, een sterk en krasbestendig mineraalglas, waterdicht en een eenvoudig te vervangen batterij. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Daniel Wellington.

Productspecificaties
Kast breedte 360,00 mm
Merk collectie Classic
Band aanzet 18,00 mm
Kastdiameter 36,00 mm
Geslacht Man, Vrouw, Unisex
Merk Daniel Wellington
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Nylon
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Blauw
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer DW00100279 (36 mm)