Emporio Armani Meccanico

Bestel online dit Emporio Armani horloge uit de Meccanico collectie op onze webshop. Het stijlvolle model met het referentienummer AR4613 beschikt over een automatisch uurwerk, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met subdials is de tijd op analoge wijze af te lezen. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenmotief is aan de ronde horlogekast van 42 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.Het Quartz-uurwerk in de edelstalen horlogekast is voorzien van verschillende subdials. Hier is de juiste dag, maand en datum te bekijken. Tevens is het model voorzien van een 24-uursaanduiding. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en stofdeeltjes. Het automatische uurwerk is aan de achterkant van de horlogekast te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge. Het modieuze horloge van Emporio Armani is een bijzonder mooi horloge om te hebben, welke met veel plezier te dragen is door het prachtige design.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges staan voor klasse en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani. Lees meer
Artikelnummer
011420314
Merk
Special Price 275,40 Regular Price 459,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Emporio Armani horloge uit de Meccanico collectie op onze webshop. Het stijlvolle model met het referentienummer AR4613 beschikt over een automatisch uurwerk, waar het uurwerk middels het dragen en het bewegen van het horloge wordt opgewonden. Middels de zilverkleurige wijzerplaat met subdials is de tijd op analoge wijze af te lezen. De zwarte lederen horlogeband met krokodillenmotief is aan de ronde horlogekast van 42 mm. bevestigd, welke voorzien is van een metalen gespsluiting.

Het Quartz-uurwerk in de edelstalen horlogekast is voorzien van verschillende subdials. Hier is de juiste dag, maand en datum te bekijken. Tevens is het model voorzien van een 24-uursaanduiding. Het herenmodel met een mineraalglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor beschermd tegen waterspetters en stofdeeltjes. Het automatische uurwerk is aan de achterkant van de horlogekast te bewonderen, wat een bijzonder effect geeft aan het herenhorloge. Het modieuze horloge van Emporio Armani is een bijzonder mooi horloge om te hebben, welke met veel plezier te dragen is door het prachtige design.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges staan voor klasse en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 42,00 mm
Geslacht Man
Merk Armani
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Automaat
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Functies Dagaanduiding, Datumaanduiding, Maandaanduiding
Garantie 2 jaar