Esprit Essential, ES1L052L0015

Online is dit Esprit dameshorloge uit de Essential Mini collectie te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer ES1L052L0015 beschikt over een Quartz-uurwerk, die in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge tijd af te lezen. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 28 mm. bevestigd, welke is voorzien van een gespsluiting.Het horloge heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere stofdeeltjes van buitenaf. De horlogekast is uitgevoerd met een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. De vormgeving van het horloge zorgt voor een vrouwelijk en modieus design, welke door het tijdloze design voor langere tijd gedragen kan worden.Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan hoog bij het merk Esprit, wat ook te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit.Lees meer
Artikelnummer
011485388
Merk
Special Price 47,94 Regular Price 79,90
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is dit Esprit dameshorloge uit de Essential Mini collectie te bestellen op onze webshop. Het modieuze horloge met het referentienummer ES1L052L0015 beschikt over een Quartz-uurwerk, die in een edelstalen horlogekast is gemonteerd. Vanaf de zilverkleurige wijzerplaat is de tijd op analoge tijd af te lezen. De zwarte lederen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 28 mm. bevestigd, welke is voorzien van een gespsluiting.

Het horloge heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is hierdoor bestand tegen waterspetters en andere stofdeeltjes van buitenaf. De horlogekast is uitgevoerd met een mineraalglas, wat zeer sterk en mineraalbestendig is. De vormgeving van het horloge zorgt voor een vrouwelijk en modieus design, welke door het tijdloze design voor langere tijd gedragen kan worden.

Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan hoog bij het merk Esprit, wat ook te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit.

Productspecificaties
Kast breedte 280,00 mm
Band aanzet 12
Geslacht Vrouw
Merk Esprit
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Leer
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer ES1L052L0015