Esprit Unity, ES1L031M0025

Bestel online dit Esprit dameshorloge uit de Unity collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer ES1L031M0025 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is geplaatst. De analoge tijd is vanaf de zwarte wijzerplaat met het Esprit logo af te lezen, waar de zilverkleurige wijzers de tijd aangeven. De edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 30 mm. bevestigd, welke is voorzien van een vouwsluiting. Bij aankoop van dit horloge krijgt u GRATIS een armband van Esprit cadeau.Het horloge voorzien van een mineraalglas, heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De vormgeving zorgt voor een vrouwelijk en elegant horloge, welke een geweldig accessoire is bij uw outfit.Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan op een hoog niveau bij het merk Esprit, wat ook terug te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit. Lees meer
Artikelnummer
011482969
Merk
Special Price 77,94 Regular Price 129,90
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Esprit dameshorloge uit de Unity collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer ES1L031M0025 beschikt over een Quartz-uurwerk, welke in een edelstalen horlogekast is geplaatst. De analoge tijd is vanaf de zwarte wijzerplaat met het Esprit logo af te lezen, waar de zilverkleurige wijzers de tijd aangeven. De edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 30 mm. bevestigd, welke is voorzien van een vouwsluiting. Bij aankoop van dit horloge krijgt u GRATIS een armband van Esprit cadeau.

Het horloge voorzien van een mineraalglas, heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes van buitenaf. De vormgeving zorgt voor een vrouwelijk en elegant horloge, welke een geweldig accessoire is bij uw outfit.

Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan op een hoog niveau bij het merk Esprit, wat ook terug te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit.

Productspecificaties
Kast breedte 300,00 mm
Band aanzet 16
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Esprit
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer ES1L031M0025