Esprit Joelle, ES108162001

Bestel online dit Esprit dameshorloge uit de Joelle collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer ES108162001 beschikt over een Quartz-uurwerk, waardoor u een horloge draagt met een uurwerk met uiterste precisie. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met streepaanduidingen af te lezen, waar de zilverkleurige wijzers de tijd aangeven. De subtiele edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 24 mm. bevestigd, welke is voorzien van een clipsluiting. Het armband-horloge voorzien van een mineraalglas, heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes. De vormgeving zorgt voor een vrouwelijk en elegant horloge, welke een geweldig accessoire is bij uw outfit.Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan op een hoog niveau bij het merk Esprit, wat ook terug te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit. Lees meer
Artikelnummer
011459154
Merk
Special Price 69,00 Regular Price 115,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Esprit dameshorloge uit de Joelle collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer ES108162001 beschikt over een Quartz-uurwerk, waardoor u een horloge draagt met een uurwerk met uiterste precisie. De analoge tijd is vanaf de zilverkleurige wijzerplaat met streepaanduidingen af te lezen, waar de zilverkleurige wijzers de tijd aangeven. De subtiele edelstalen horlogeband is aan de ronde horlogekast van 24 mm. bevestigd, welke is voorzien van een clipsluiting.

Het armband-horloge voorzien van een mineraalglas, heeft een waterdichtheid van 3 ATM (30 meter), waardoor het uurwerk bestand is tegen waterspetters en andere kleine stofjes. De vormgeving zorgt voor een vrouwelijk en elegant horloge, welke een geweldig accessoire is bij uw outfit.

Bij Esprit wordt vaak aan kleding gedacht, maar ook is er een grote collectie aan horloges, welke in 1994 is gelanceerd. Creativiteit, stijl en design staan op een hoog niveau bij het merk Esprit, wat ook terug te zien is bij alle horloges. De horloges zijn voorzien van een analoog uurwerk en zijn zowel voor dames als heren verkrijgbaar. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Esprit.

Productspecificaties
Merk collectie Joelle
Kastdiameter 24,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Esprit
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Clipsluiting
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer ES108162001