Danish Design Limited Edition Stainless Steel, IV80Q1248

Online is deze Giftbox Limited Edition dameshorloge van Danish Design uit de Stainless Steel collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV80Q1248 is voorzien van een kwalitatief Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een geelgouden doublé laag. Op analoge wijze wordt middels de streepindexen de tijd op een witte wijzerplaat weergegeven. De giftbox is voorzien van de horlogekast, een groene lederen horlogeband en een geelgoudkleurige Milanese horlogeband.Het Danish Design horloge heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De kleurencombinatie matcht goed bij elkaar en is goed te combineren bij een casual of zakelijke outfit.Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.Lees meer
Artikelnummer
011485575
149,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online is deze Giftbox Limited Edition dameshorloge van Danish Design uit de Stainless Steel collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer IV80Q1248 is voorzien van een kwalitatief Quartz-uurwerk, welke is geplaatst in een edelstalen horlogekast met een geelgouden doublé laag. Op analoge wijze wordt middels de streepindexen de tijd op een witte wijzerplaat weergegeven. De giftbox is voorzien van de horlogekast, een groene lederen horlogeband en een geelgoudkleurige Milanese horlogeband.

Het Danish Design horloge heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en is voorzien van een mineraalglas. De kleurencombinatie matcht goed bij elkaar en is goed te combineren bij een casual of zakelijke outfit.

Sinds 1988 staat Danish Design bekend om zijn elegante, unieke en moderne designhorloges. Danish Design is wereldwijd bekend en staat symbool voor kwaliteit en goede smaak. Diverse Deense ontwerpers, zoals Anna Gotha en Martin Larsen hebben een bijdrage geleverd aan het succes van Danish Design. De verschillende horlogeseries hebben een onmiskenbare Deense uitstraling en vallen op door de puurheid in design. De horloges hebben een eenvoudige, elegante en strakke afwerking. De horloges zijn voorzien van een edelstalen of titanium kast en een mineraal- of saffierhorlogeglas. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Danish Design.

Productspecificaties
Kast breedte 27,00 mm
Band aanzet 18
Geslacht Vrouw
Merk Danish Design
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Geelgoud, Groen
Kastkleur Geelgoud
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer IV80Q1248