NOL zilveren dameshorloge

Dit zilveren dameshorloge van het sieradenmerk NOL is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer AG08909 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een zilveren horlogekast geplaatst. Op analoge wijze wordt de tijd weergegeven op de zilverkleurige wijzerplaat met daarop het logo van NOL. De zilveren spangband is aan de ronde horlogekast gemonteerd. Afmetingen: 58 x 48 mm., breedte: 19,4 - 6,2 mm. Het dameshorloge met een mineraal horlogeglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters en andere kleine stofdeeltjes verdragen. Het horloge is met de hand vervaardigd en is door de uitvoering een uniek en tijdloos model. NOL sieraden staat al 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. De strakke vormen van de unieke sieraden en horloges verbloemen haast hoeveel passie, liefde en vakmanschap in elk van deze ontwerpen en sieraden gelegd is. Lees meer
Artikelnummer
011423251
1.196,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit zilveren dameshorloge van het sieradenmerk NOL is online te bestellen op onze webshop. Het horloge met het referentienummer AG08909 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is in een zilveren horlogekast geplaatst. Op analoge wijze wordt de tijd weergegeven op de zilverkleurige wijzerplaat met daarop het logo van NOL. De zilveren spangband is aan de ronde horlogekast gemonteerd. Afmetingen: 58 x 48 mm., breedte: 19,4 - 6,2 mm.

Het dameshorloge met een mineraal horlogeglas heeft een waterwerendheid van 3 ATM (30 meter) en kan hierdoor alleen waterspetters en andere kleine stofdeeltjes verdragen. Het horloge is met de hand vervaardigd en is door de uitvoering een uniek en tijdloos model. NOL sieraden staat al 55 jaar garant voor tijdloze elegantie en pure eenvoud. De strakke vormen van de unieke sieraden en horloges verbloemen haast hoeveel passie, liefde en vakmanschap in elk van deze ontwerpen en sieraden gelegd is.

Productspecificaties
Gewicht 50,00 gr.
Kast breedte 240,00 mm
Band aanzet 5
Kastdiameter 24,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Nol Coopmans
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Zilver
Waterdichtheid 30 meter / 3 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Zilver
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Wijzerplaatkleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar